Personlig utvikling

Noen ganger skulle vi ønske at vi hadde noen som kunne hjelpe oss til å finne balanse i livet, utvikle oss videre, ta vanskelige valg, redusere stress, trives bedre på jobb eller komme videre i karrieren.

Da er det godt å vite at det finnes noen som faktisk har spesialisert seg på å guide deg gjennom slike prosesser.

Noe av det som ofte er til størst hjelp når du trenger å få grep om livet, sortere tanker og følelser og vite hva du skal velge eller hvordan du kan komme videre, er å lære mer om hvem du er som person og hva som er dine styrker og svakheter.

Gjennom anerkjente kartleggingsverktøy og metoder hjelper vi deg å få innsikt i dette, og du får veiledning av våre erfarne veiledere som vet hvilke spørsmål du må stille deg selv og hvilke steg du må igjennom for å ta gode valg eller oppnå de forandringene du ønsker i livet ditt.

Ved å jobbe med bevisstgjøringsprosesser, motivasjon og tilrettelegging kan vi i Det gode arbeidsliv hjelpe deg med å ta de riktige valgene og få til de endringene du ønsker i livet ditt, uansett om det gjelder privatliv eller jobb.

Vi tilbyr både individuell coaching og veiledning og en rekke kurs og aktiviter kurs og aktiviteter som kan være til nytte for deg som ønsker å ta grep om livet og hverdagen din.

Coaching og veiledning