GENERELLE VILKÅR

1.1 Disse vilkår og betingelser («Vilkårene») gjelder for din bestilling av produkter («Produktene») fra Det gode arbeidsliv sin nettbutikk for tjenester i Norge.

1.2 De følgende vilkår er tilrettelagt for alle kjøp. Gjennom å godkjenne Det gode arbeidsliv sine Generelle Vilkår for nettbutikk før din bestilling sendes, aksepterer du disse vilkårene.

1.3 Det gode arbeidsliv forbeholder seg retten til å endre vilkårene uten varsel. En slik endring vil ikke ha innvirkning på bestillinger som ble gjort før de endrede vilkårene blir lagt ut på websiden.

2. REGISTRERING AV BESTILLING
2.1 En bestilling registreres ved å fylle ut skjema på nettsiden.

2.2 Alle produkter leveres med forbehold om tilgjengelighet. Vi vil kontakte deg via e-post eller telefon så snart som mulig for å informere deg dersom de bestilte produktene ikke er tilgjengelige.

2.3 Hvis du har gitt oss en gyldig e-postadresse, vil vi varsle deg så snart som mulig for å bekrefte din bestilling og for å bekrefte opplysningene dine.

2.4 Bestilling og betaling på nettsiden er bindende.

3. LEVERING
3.1 Hvis leveransen ikke er mulig innen tretti (30) dager, kan du kansellere bestillingen. Skulle betaling ha funnet sted, vil disse bli returnert av oss innen tretti (30) dager. Dette gjelder ikke i tilfeller der leveransedato er satt til mer enn 30 dager etter betaling.

4. PRISER OG LEVERINGSKOSTNADER
4.1 Alle priser er i NOK. Prisene publisert på nettstedet er inkl. mva, men eksklusive eventuelle avgifter, toll og frakt, så fremt annet ikke er oppgitt. 

5. BETALING
5.1 Du kan betale for produktene med de til en hver tid gjeldende betalingsmetoder angitt på nettstedet.

5.2 Det gode arbeidsliv tilbyr sikker online-betaling med bistand fra en ekstern leverandør, og for å være sikker på at du alltid har den høyeste grad av sikkerhet, krypteres automatisk betalingsdetaljene når du legger dem inn.

5.3 Når du betaler med kredittkort, må kredittkortopplysninger gis når du bestiller. Kredittkortet ditt vil bli belastet på tidspunktet for bestillingsbekreftelsen.

6. ANGRERETT
6.1 Du kan, uten å oppgi noen grunn, trekke bestillingen, inntil 14 dager fra bestilling. 

7. FORCE MAJEURE
Om leveringen forhindres eller blir forsinket på grunn av omstendigheter som ligger utenfor vår kontroll har vi rett til å heve bestillingen. Dette blir meddelt via post, e-post eller telefon

9. GJELDENDE LOV
Denne avtalen skal reguleres av gjeldene lover for Norge.

10. Aldersgrense for kjøp gjennom nettbutikk
Alle som kjøper noe gjennom Det gode arbeidsliv sin nettbutikk må være 18 år eller eldre. 

11. Privacy Policy – Behandling av persondata
I forbindelse med varekjøp i nettbutikken vil det bli innhentet persondata som f.eks. navn, adresse, telefonnummer, mm. Disse data blir kun brukt internt i forbindelse med utsendelse av varer, kundekontakt, mm. Data som samles inn på nettbutikken blir ikke delt/solgt til en tredjepart og behandles og oppbevares etter Norsk Lov.

Nettbutikken og tilhørende sider innhenter data vha. «cookies». Data som innhentes på denne måten brukes til statistiske formål, som måling av nettstedsytelse med mer. Leverandør av måleverktøyer er Google Analytics og Statcounter. Data som samles inn vha. «cookies», samles inn anonymt, og brukes kun av Det gode arbeidsliv til statistiske formål.