Helgekurs for sensitive

Unn deg en helg i naturskjønne omgivelser der du får innsikt og verktøy for hvordan du kan få en bedre hverdag som sensitiv.

Omgitt av vakker natur på rogivende Finnskogtoppen vil du sammen med Susanne Møberg og andre inspirerende foredragsholdere i løpet av helgen 28. – 30. mars 2014 få mulighet til å få påfyll i forhold til å stå sterk og trygg i deg selv som sensitiv. Helgen vil gi deg ny innsikt og tilgang til konkrete verktøy så du i større grad kan kjenne på gleden ved å være høysensitiv.

I løpet av helgen vil du få være med på foredrag/workshops innenfor følgende temaer (alle er inkludert i totalprisen):
Gleden av å være sensitiv
Hos høysensitive mennesker er nervesystemet mer fintfølende. Karaktertrekket høysensitivitet forbindes med mange positive kvaliteter, men man er også disponert for å bli fortere overstimulert, utmattet og stresset.

Det å ta inn sanseinntrykk på et dypere nivå bidrar til å roe nervesystemet og oppleve mer glede i livet. Som høysensitiv er det i særlig grad nødvendig at man står i seg selv og tar sine behov og grenser alvorlig.

Mindfulness
Mindfulness er en av de beste metodene du kan bruke for å håndtere og få det beste ut av din høysensitivitet. Susanne Møberg presenterer deg for de viktigste prinsippene i mindfulness og lærer deg mindfulnessøvelser du kan bruke i hverdagen for å få overskudd og livsglede.
Coaching som verktøy til dypere innsikt
Høysensitive mennesker kan ofte reflektere dypere over ting og tenker mye. Man kan ikke slutte å tenke, men man kan bli mer bevisst på hva man tenker – og i den sammenheng er coaching et fantastisk verktøy.

Utgangspunktet i coaching er at du selv er den som dypest sett vet best hva som er godt og riktig for deg, og derfor er et av de viktigste redskapene i coaching å stille spørsmål som får deg til å tenke tankene helt ut, bli spesifikk og komme til klarhet om hvem du er og å trives med det.
Selvomsorg i arbeidslivet
Finn gleden i jobben din. Ta gode valg, lær og kommuniser behovene dine og utnytt styrkene dine som høysensitiv.

Ved å ta i bruk empatisk kommunikasjon vil du oppleve færre misforståelser og mindre irritasjon både på jobb og i privatlivet. Du vil kunne bidra til å skape bedre kontakt med deg selv og mellom mennesker – og oppleve mer glede i hverdagen. Samtidig vil du styrke evnen til å stå opp for deg selv og det som er viktig for deg.

Kveldsmeditasjon
Meditasjon er en samlebetegnelse for systematisk anvendte øvelser, som har til hensikt å øve opp og senere vedlikeholde evnen til å raskt oppnå (og holde på) en bestemt sinnstilstand. Regelmessig meditasjon kan dempe uro og stress og skape en generelt mere positiv og fredfylt indre tilstand.

Kursinstruktører er Susanne Møberg, Mona Olsen, Ragna Vikøren og Nina Skar Aastad.

Når: Fredag 8. mai kl. 16:00 – søndag 30. mai 2015 14:00
Hvor: Finnskogtoppen Helsesenter
Totalpris: 5.400,- (bestiller du før 1. januar, kun kr. 4.900)

Prisen inkluderer alle kurs/workshops, overnatting, måltider og tilgang til velværeavdeling. (Evt. spabehandlinger kommer i tillegg)

Påmeldingsfrist: 15. mars 2015

NB! Kurset er populært! Vi oppfordrer til tidlig påmelding for å sikre deg plass.