web analytics
Date:november 02, 2015

Workshop: Styrk arbeidshelsen med skriving!

Vil du prøve skriving som et verktøy til bedre balanse? Skriving kan hjelpe deg til å oppnå bedre helse, mer ro og større tilfredshet med livet, også i arbeidssammenheng. Kom på en inspirerende workshop!

Det er gjort omfattende forskning på skriving som virkningsfullt verktøy, og en rekke ulike forskningsprosjekter viser at skriving kan redusere stress, angst, depresjon og til og med bedre humøret. Det kan også styrke søvnkvaliteten, immunforsvaret og arbeidshukommelsen. I tillegg har skriving en rekke gunstige effekter på den fysiske helsen.

På kurset arbeider vi med å åpne opp og tydeliggjøre gjennom ord og fortellinger. Ved hjelp av lekne og improvisatoriske øvelser vil du kunne bryte ned skrivesperrer og bygge skriveglede. Du lærer øvelser som du kan bruke til å styrke både det å uttrykke deg skriftlig, selve skriveprosessen og den personlige utviklingsprosessen i etterkant av kurset.

Du trenger ikke ha mye erfaring med å skrive fra før. Alle som vil bruke skriving til å utvikle seg kan få utbytte av kurset, men det kan være spesielt nyttig for høysensitive, siden skriving kan redusere stress, skaper klarhet og gi rom til å uttrykke og sortere følelser. Kom og lær øvelser som kan styrke din psykiske og fysiske helse, samtidig som du får en kreativ vitamininnsprøytning til bruk i arbeidshverdagen!

Kursholder: Irene Bergwitz-Larsen. Irene er gestaltterapeut MNGF, pedagog og featurejournalist, og jobber også som karriereveileder. Hun driver Oslo samtaleterapi (www.oslosamtaleterapi.no) og tilbyr både kurs og privattimer i skriveterapi og prosessorientert skriveveiledning. Skriveutvikling er hennes eget konsept som tar utgangspunkt i gestaltterapi og forskning på helseeffekter av skriving.

Pris: 2800,-

Vi serverer te, kaffe, litt snacks og frukt, men ta med matpakke eller benytt deg av kafeer i nærområdet til lunsj.
Om du har spørsmål er du velkommen til å ringe oss på 400 22 600.

For påmelding, send mail til post@detgodearbeidsliv.no

Det er plass til ti deltakere. Påmelding er bindende, og deltakeravgiften må betales kort tid etter påmelding.