Kurs: Utforsk ditt naturlige jobbtalent

Er du introvert eller ekstrovert? Bli bedre kjent med dine styrker og naturlige preferanser.

Mange mennesker kjenner at de sliter på jobb, og at de kanskje ikke er på rett hylle. Det kan hende du bruker uhensiktsmessig mye energi på noe som faller veldig unatrulig for deg, og at arbeidsoppgavene til tider virker tunge eller meningsløse. Mange kan også kjenne på å være i et miljø hvor man ikke passer inn.

Dette kurset tar utgangspunkt i preferanseverktøyet JTI – Jungiansk Type Index – med fokus på hva du naturlig foretrekker og er god på, ulike teamroller og hvordan vi kommuniserer med hverandre som ulike mennesketyper. Verktøyet vil kunne øke din forståelse av deg selv – identifisere egne sterke sider, områder du kan forbedre deg på, samt dine interesser og verdier. Videre vil det kunne gi deg et bedre grunnlag for valg av type arbeid og fritid – gjennom å gjenoppdage områder som gir deg tilfredsstillelse og næring.

Lurer du på om du er introvert eller ekstrovert? Det kan ha mye å si når det gjelder mestring på jobb, hvilke typer arbeidsoppgaver du er best på og hvordan du trives i det arbeidsmiljøet du oppholder deg i til daglig.

Dette kurset har fokus på ditt spesielle talent (husk at du er unik!) og bidrag i arbeidslivet når det gjelder personlighetstype og hva som faller naturlig for deg.

Er du arbeidsgiver og har medarbeidere som sliter med stress på arbeidsplassen, kan dette kurset ha en forebyggende effekt på sykefravær og bidra til å avdekke evt. behov for tilrettelegging på arbeidsplassen.

Ved arbeidskonflikter kan det også være nyttig å se hvordan ulike mennesketyper agerer forskjellig ut fra hva som faller naturlig for den enkelte personlighetstype og hvordan vi tar ulike roller i forskjellige situasjoner.

Kom og bli med på en spennende kursdag med fokus på din fremtidige jobbhverdag! 

Kursholder: Håvar Willadsen. Håvar er sosialantropolog, karriereveileder og sertifisert i JTI preferanseverktøy, og har jobbet mange år med mennesker i omstilling.

Dato: Lørdag 2. april 2016
Tid:   10:00-15:00
Sted: Løkketangen 10, Sandvika
Pris:  Kr 1.650,-

Vi serverer te, kaffe, litt snacks og frukt, men ta med matpakke eller benytt deg av kafeer i nærområdet til lunsj.
Om du har spørsmål er du velkommen til å ringe oss på 400 22 600.

For påmelding, send mail til post@detgodearbeidsliv.no

Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding. Dersom man skulle bli forhindret fra å delta på kurset pga sykdom e.l kan man få reservert plass til neste tilsvarende kurs.

Dette sier en av deltakerne på dette kurset:

«Arbeidslivskurs for god inspirasjon og livsviktig læring med superengasjert og kunnskapsrik kursholder.»