Her er våre veiledere

Vi er en dedikert gjeng som brenner for å hjelpe andre og skape gode resultater. Her finner du kjerneteamet hos Det gode arbeidsliv. I tillegg samarbeider vi også med andre høyt kvalifiserte veiledere og coacher.

Kjell Carlsen

Kjell har mer enn 20 års toppledererfaring fra små og mellomstore bedrifter med operativt ansvar innen ledelse, markedsføring, personal/HMS og strategiutvikling. Han har bred erfaring fra arbeid med enkeltmennesker i organisasjoner og i oppdrag som konsulent.

Kjell liker å kartlegge, arbeide og gjennomføre menneskelige og organisasjonelle endringer. Han er utdannet sivilingeniør/Master of Science fra NTNU. Han er i tillegg utdannet innen organisasjon, ledelse, pedagogikk, gestaltpsykologi og coaching. Sertifisert kursinstruktør i PREP samlivskurs ved Modum Bad. Sertifisert kursinstruktør gjennom Foreningen for høysensitive.

Nina Skar Aastad

Nina er NLP-coach og veileder og har mange års erfaring med temaet sensitivitet og arbeidsliv.

Hun er levende opptatt av mennesket som ressurs og at alle har et talent som er viktig å få utløp for også i arbeidslivet. Nina har jobbet individuelt med mennesker i lengre veilednings- og coachingløp siden 2007, og har spesialisert seg på karaktertrekket høysensitivitet.

Nina har erfaring som AKAN- representant og verneombud i kommunal sektor,  har utdanning i konsekvenspedagogikk og er sertifisert kursinstruktør i PREP samlivskurs ved Modum Bad. Sertifisert kursinstruktør gjennom Foreningen for høysensitive.